ILIE BOLOJAN: NOUL POD PESTE CRIȘUL REPEDE CARE VA LEGA COMUNA BULZ DE BRATCA VA FI GATA ANUL ACESTA

1491

În localitatea Bulz se lucrează susținut, în albia Crișului Repede, la pilonii noului pod rutier. Acesta va lega comuna Bulz de Bratca, în continuarea drumului județean situat pe malul drept al Crișului Repede.

„Am vizitat azi șantierul. Se lucrează pe malul stâng al râului, la baza podului și la protecția malului. În ritmul în care se lucrează, în toamna acestui an lucrările vor fi gata, iar noul pod va fi deschis circulației.

În această lună, datorită finalizării lucrărilor la pilonii podului, se va putea trece la montarea grinzilor.

Mulțumesc constructorilor pentru avansul lucrărilor. Conform contractului, lucrările ar trebui terminate până în primăvara anului viitor”, a precizat, Ilie Bolojan, Președintele Consiliului Județean Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.