Beat și cu permisul suspendat, un bărbat din Bulz a fost prins de poliție la Bratca

1414
poliția alcooltest-800x429

Joi, 10 ianuarie, la ora 18.00, pe drumul județean 108/I, în localitatea Bratca, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Bulz, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul autoturismului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Borod.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.