Bărbat din Bulz prins de poliţişti, în timp ce conducea fără permis, o autoutilitară cu număr fals, cu care tracta o remorcă neînmatriculată în care transporta bolţari furați

472
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 27 iunie, la ora 03.00, la ieşire din localitatea bihoreană Lorău, poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din localitatea Bulz, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii bihoreni au constatat că autoutilitara avea montat număr fals de înmatriculare, iar remorca era neînmatriculată. De asemenea, bărbatul de 31 de ani transporta în remorcă 120 de bolţari, pe care este bănuit că i-ar fi sustras de pe un teren din localitatea bihoreană Lorău. 

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod îl bănuiesc pe acesta că, în cursul aceleiaşi zile ar mai fi sustras încă 360 de bolţari de pe acelaşi teren.

Poliţiştii bihoreni au recuperat, integral, de la cel în cauză, bunurile sustrase şi le-au predat proprietarului.

Poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările sub aspectul savârşirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, conducerea unui vehicul neîmatriculatşi cu număr fals.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.