Autoutilitară spulberată de tren la Bucea (foto)

5258
Foto ©️ ziarulclujean.ro

O autoutilitară a fost spulberată de un tren, vineri după-masă, pe raza localității clujene Bucea, comuna Negreni.

Potrivit ziarulclujean.ro, șoferul nu s-ar fi asigurat la trecerea peste calea ferată. Un tren a lovit autovehiculul, iar toată marfa transportată s-a împrăștiat pe câmp.

”Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, ieșit din aceasta. Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conștient și cooperant”, au spus pompierii.

„Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată. Potrivit primelor informații, semnalele acustice și luminoase de la nivelul trecerii cu calea ferată funcționau. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii acestui accident feroviar”, a declarat Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.