Accident mortal în Bulz. O femeie a fost lovită de o autoutilitară

3419
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

O femeie în vârstă de 36 ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier produs, miercuri, pe raza localității Bulz. Femeia se afla pe șosea în momentul în care a fost lovită de o autoutilitară.

Potrivit polițiștilor, miercuri, 5 ianuarie, la ora 19.10, pe drumul județean 108 K, în localitatea bihoreană Bulz, un bărbat de 51 de ani, localnic, în timp ce conducea o autoutilitară spre centrul localității, a acroșat cu partea laterală dreapta față o femeie de 36 de ani, din Huedin, județul Cluj, care se deplasa în aceeași direcție, pe partea carosabilă, fără a fi echipată cu elemente fluorescent reflectorizante.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni grave, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, unde, ulterior, a decedat.

Polițiștii Compartimentului  Rutier Aleșd continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.