Lemne de foc transportate fără documente de proveniență

211

Sâmbătă, 7 mai a.c., la ora 05.00, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat un bărbat de 25 de ani, din comuna Brusturi, în timp ce transporta cu un tractor pe D.N. 1/P, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, 2 metri cubi de material lemnos, de esența „Gorun”, fără documente legale.

 

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 181,05 lei, a fost confiscat.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.