A fost inaugurat Drumul Comunal Picleu – Varasău de pe raza Comunei Brusturi

826

Sâmbăta, 30 martie, a fost inaugurat Drumul Comunal 136 Picleu – Varasau, de pe raza Comunei Brusturi, județul Bihor.

Au fost prezenți la inaugurare alături de doamna primar a Comunei Brusturi, Livia Burlău, domnul președinte al Organizației Județene a PSD Bihor și vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, domnul Ioan Mang, domnul europarlamentar Emilian Pavel, și o parte din consilierii județeni ai PSD.

Drumul are o lungime de 1,915 km, investiția a fost realizată din bugetul local al comunei.

Varasau este un sat în care trăiește o comunitate importantă a minorității slovace, este situat într-o zona cu potențial turistic, fiind renumit pentru pivnițele din zona.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.