UN MEDIC OBSTRUCȚIONEAZĂ REFERENDUMUL!?

911

Mai multe persoane din comuna Bratca, ne-au sesizat că medicul de familie Ionel Gheorghe, obstrucționează dreptul la vot al unor pacienți, prin refuzul de a le elibera adeverințe medicale necesare pentru solicitarea urnei mobile în cazul persoanelor imobilizate la pat și netransportabile.

Depildă, marți, 2 octombrie, doamnele Groza Viorica și Țepele Miorița sau deplasat la cabinetul medicului de familie Ionel Gheorghe solicitând adeverințe pentru mamele lor imobilizate la pat. Medicul a refuzat motivând că aceste adeverințe se vor elibera doar vineri, cu 24 de ore înainte de vot.

Astăzi, 5 octombrie, localnica Pădurețu Livia a solicitat adeverință pentru soțul său Pădurețul Pompilică, bolnav la pat, externat din spital luni, și a fost refuzată. Același refuz la primit și d-na Secan Stela care a solicitat adeverință pentru mătușa sa de 89 de ani.

Localnicii din Bratca se întreabă: Cum ceilalți medici de familie din Bratca au putut elibera adeverințe pentru urna mobilă și zilele trecute, iar medicul Ionel, le eliberează după bunul său plac și nu la toți solicitanții îndreptățiți, care doresc să-și exprime dreptul lor fundamental prevăzut de Constituția României ?

Nicu Racuciu