Un bărbat a murit în urma unui accident petrecut pe DN 76

635

Echipaje de urgenţă au fost alertate despre un accident mortal, produs în afara localității Hidișelu de Jos.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Din „Un bărbat de 53 de ani, din comuna Bratca, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, nu a păstrat o distanță regulamentară în timpul deplasării și a acroșat din spate un ansamblu format din tractor cu un utilaj agricol de balotat, nesemnalizat corespunzător, condus în aceeași direcție de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea. În urma impactului, un bărbat de 67 de ani, din localitatea Hidișelu de Sus, care se afla pe utilajul agricol, a suferit leziuni care i-au provocat decesul”.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.