Un aleșdean a fotografiat un urs în Poiana Damișului, pe drumul ce leagă localitățile Roșia și Damiș

7984
Urs între Bratca și Beiuș
Foto

Un aleșdean a avut surpriza să se întâlnească cu un urs în Poiana Damișului, pe drumul ce leagă localitățile bihorene Roșia și Damiș.

 

Aleșdeanul ne-a spus că a surprins fotografiile în cursul zilei de joi, 21 mai. Ursul a ajuns până aproape de șosea, însă ulterior s-a refugiat lângă pădure.

„Am văzut o mașină mică oprită, iar pasagerii făceau poze spre pădure. M-am uitat spre zona respectivă și am văzut ursul. Când a văzut că ne-am oprit a alergat spre pădure și apoi s-a oprit și s-a uitat spre noi, parcă stătea la poze. Nu știam că zona asta este frecventată de urși”, a declarat, Marius Popa, autorul imaginilor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.