Trei elevi eliminati de la școala din Bratca, în prima zi de bac

1455

Nouă elevi bihoreni şi-au ratat şansa de a promova Bacalaureatul încă din prima zi a probelor scrise. Luni, la examenul la limba română, cei nouă au fost eliminaţi pe motiv că au încercat să copieze de pe fiţuici.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Bihor, trei dintre elevi susţineau examenul la Colegiul Octavian Goga din Marghita, trei la cel din Bratca, unul la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea, un altul la Ioan Ciordaş Beiuş şi al nouălea la Colegiul Naţional Samuil Vulcan Beiuş. Tinerii nu vor mai putea să se înscrie la Bacalaureat timp de două sesiuni, astfel că cel mai devreme vor mai ajunge în sălile de examen în toamna anului 2017.

Sursa: eBihoreanul

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.