1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Incendiu la o casă din Bratca

Miercuri, 20 mai, în jurul orei 15.10, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, echipajele de pompieri Stației Aleșd au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Bratca.

- Publicitate -

În urma efectuării recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la camera de zi,situată la etajul locuinței construite pe două niveluri, cu pericol de propagare la acoperiș și la celelalte încăperi. Pompierii militari mobilizați la fața locului au reușit să localizeze și să lichideze focarele în aproximativ 20 de minute.

Flăcările au afectat geamurile și ușile de la etaj și circa 1500 de rame apicole, depozitate în camera de zi.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat extinderea flăcărilor la acoperiș și la celelalte încăperi ale locuinței, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI