Un tânăr s-a răsturnat cu ATV-ul, la Valea Mare de Criș

2176
Smurd Aleșd-8
Foto © AlesdOnline arhivă

Joi, 9 iulie, la ora 19.40, pe strada Principală din localitatea Valea Mare de Criș, un tânăr de 18 ani, din comuna Șimian, judeţul Bihor, în timp ce conducea un vehicul ATV neînmatriculat,

fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, din direcția Valea Mare de Criș înspre D.N.1, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul vehiculului, cât şi un tânăr de 18 ani, din Oradea, pasager al său, au suferit leziuni uşoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.