Poliția caută un bărbat din Șerani (comuna Borod) care a plecat de acasă la muncă în Cehia

4158
POLACEC IANKO IAROSLAU
POLACEC IANKO IAROSLAU
 

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați la 13 ianuarie a.c., de familia unui bărbat de 30 de ani, din comuna Borod, localitatea Șerani, judeţul Bihor – POLACEC IANKO IAROSLAU – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 15 august 2020, în jurul orei 10.00, spunând că pleacă la muncă în Cehia, iar de atunci nu a mai ținut legătura cu familia.

SEMNALMENTE: înălţime 1,77 m, greutate 70 kg., constituție atletică, faţă ovală, păr șaten, ochi căprui, poartă mustață și barbă tip „barbișon”, fără semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Cămașă albă cu imprimeu floral, albastru, blugi albaștri, pantofi sport negru cu alb.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.