Lemne de foc fără acte, confiscate de poliţiştii din Borod

871
Lemne de foc
Foto caracter ilustrativ

Marţi, 11 august, pe pășunea localităţii bihorene Ortiteag, poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 18 ani, localnici, în timp ce transportau cu două căruțe 2,5 m lemne de foc, fără a avea documente legale de însoțire.

 

Materialul lemnos, în valoare de 600 lei, a fost confiscat, iar cei în cauză au fost sancționați contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Tot marţi, 11 august, la ora 09.30, pe D.N. 19B, în localitatea bihoreană Abram a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Chișlaz, judeţul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de material lemnos,fără a deține documente de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.