Coronavirus la Liceul Teoretic „Gabriel Ţepelea” din Borod. Șase clase vor intra în scenariul roșu după ce o profesoară a fost confirmată pozitiv

2168
Liceul Tehnologic

Numărul persoanelor din Bihor infectate cu virusul care provoacă Covid-19 a crescut, de joi până vineri, cu 106, ajungând la 4.407. Printre persoanele din Bihor infectate, este confirmată pozitiv și o profesoară de la Liceul Teoretic „Gabriel Ţepelea” din Borod.

Activitatea a 6 clase de la liceul Teoretic „Gabriel Ţepelea” din Borod se va desfășura după scenariul roșu (online), în condiţiile în care o profesoară a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

„De la Borod ni s-a comunicat situația, și ni s-a transmis că se iau măsurile pe care DSP Bihor le impune în această situație. Zilele trecute, din raportările primite de la școli, vă pot spune că la nivel județean avem 25 de elevi și 30 de cadre didactice care sunt în carantină și predau, sau li se predă, online. Situația exactă o vom avea luni când va avea loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor”, a precizat pentru crișana.ro, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Virgil Blage.

Vineri dimineaţă, în Spitalul Municipal din Oradea erau internaţi 256 pacienţi, iar în judeţ erau înregistrate 784 cazuri active.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.