Accident la Borod! Trei persoane rănite ușor

2401
Smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ
 

Joi, 1 iulie, în jurul orei 06.25, pe D.N.1, un bărbat de 52 de ani, din comuna Bratca, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Borod – Aleșd, a efectuat un viraj la stânga, peste marcajul longitudinal simplu continuu, în zona de acțiune a indicatorului rutier

cu semnificația „Depășire interzisă”, fiind acroșat din spate de un autoturism, condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Suceava, care s-a angajat în depășirea neregulamentară a primului autoturism.

În urma accidentului rutier, o femeie de 52 de ani, un tânăr de 21 de ani și o altă femeie de 39 de ani, toți pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot joi, 1 iulie, la ora 19.15, un tânăr de 21 de ani, din comuna Roșia, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 76, pe raza localității Hidișelu de Jos, înspre Beiuș, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat din spate un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din comuna Ceica, județul Bihor. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie, de o tânără de 21 de ani, din comuna Hidişelu de Sus.

În urma accidentului rutier, tânăra din Ceica, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.