Accident la Borod! Trei persoane rănite ușor

2185
Smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Joi, 1 iulie, în jurul orei 06.25, pe D.N.1, un bărbat de 52 de ani, din comuna Bratca, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Borod – Aleșd, a efectuat un viraj la stânga, peste marcajul longitudinal simplu continuu, în zona de acțiune a indicatorului rutier

cu semnificația „Depășire interzisă”, fiind acroșat din spate de un autoturism, condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Suceava, care s-a angajat în depășirea neregulamentară a primului autoturism.

În urma accidentului rutier, o femeie de 52 de ani, un tânăr de 21 de ani și o altă femeie de 39 de ani, toți pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot joi, 1 iulie, la ora 19.15, un tânăr de 21 de ani, din comuna Roșia, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 76, pe raza localității Hidișelu de Jos, înspre Beiuș, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat din spate un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din comuna Ceica, județul Bihor. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie, de o tânără de 21 de ani, din comuna Hidişelu de Sus.

În urma accidentului rutier, tânăra din Ceica, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.