Explozie la roată, cauza accidentului mortal de la Topa de Criș

4829
Accident mortal Topa de Criș 5

Marți, 25 august, la ora 09.03, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Topa de Criș, un bărbat de 65 de ani, din comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un 

autotractor cu semiremorcă, dinspre Cluj înspre Oradea, în urma unei explozii la roata dreapta față a autovehiculului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a intrat în vegetația din afara părții carosabile și a lovit frontal un copac.

În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Articol pe aceeași temă: Accident mortal în Topa de Criș. Şoferul unei basculante a decedat după ce a lovit un copac

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.