Accident mortal în Topa de Criș. Şoferul unei basculante a decedat după ce a lovit un copac

10184
Accident mortal Topa de Criș 2

Accidentul a avut loc marți în jurul orei 09:00, pe DN 1, la ieșirea din localitatea bihoreană Topa de Criș. O autobasculantă a părăsit partea carosabilă, pe DN 1 Aleșd – Huedin, în zona localității Topa de Criș, județul Bihor, și a lovit un copac.

La locul producerii evenimentului au fost mobilizate operativ două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu o autospecială de descarcerare grea și cu ambulanța de tip B2 a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului rămas captiv în cabina autobasculantei, predându-l echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se în stop cardio-respirator. 

Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

“Apelul 112 a intrat la ora 9.03. Accidentul rutier s-a produs pe DN1 în localitatea Topa de Criş, la ieşirea înspre Cluj. Este implicat un singur autovehicul, o basculantă, al cărei conducător a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit carosabilul lovind un copac de pe marginea carosabilului. Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetările la faţa locului”, a declarat, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Bihor. 

Articol pe aceeași temă: Explozie la roată, cauza accidentului mortal de la Topa de Criș

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.