Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Alexandru Roman din Aușeu, implicați într-un proiect Erasmus (foto-video)

724
Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Alexandru Roman din Aușeu

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Alexandru Roman Aușeu, au participat la activitățile din cadrul proiectului Erasmus: Everybody has a story, alături de elevi și profesori din Istanbul Turcia, Kumanovo Macedonia, Szeged Ungaria, Palermo Italia.

Activitățile s-au desfășurat online din păcate, sub coordonarea gazdelor virtuale din Macedonia de Nord. Cea mai atractivă activitate a fost prezentarea unei rețete culinare tradiționale.

„Mulțumim pe această cale gazdelor noastre, familia Mihaela Bica și Florin Bica pentru sprijinul acordat (au suportat toate cheltuielile, au pregătit mâncarea tradițională și au fost gazdele noastre primitoare), sub atenta coordonare a doamnelor profesoare Roxana Bodiut, Ioana Beteg și a d-lui profesor Teodor Boto care a filmat această activitate, precum și elevilor noștri care au participat cu succes la toate activitățile desfășurate”, transmite directorul unității de învățământ, Adrian Botici.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.