Cauzele accidentului mortal de la Gheghie: șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

3291
Accident Gheghie
Foto ©️ AlesdOnline

Polițiștii bihoreni au stabilit cauzele producerii accidentului mortal produs sâmbătă pe DN 1, în localitatea bihoreană Gheghie în care un bărbat de 51 de ani și-a pierdut viața.

„Un bărbat de 51 de ani din Sovata, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj – Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, marcată şi semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de pe beton de pe acostamentul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Pompierii care au intervenit la fața locului au evacuat victima care era încarcerată, însă din păcate bărbatul a decedat, medicii din cadrul echipajului TIM, declarând decesul acestuia.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.