Accident pe DN1, la intrare în Gheghie. Un autoturism a intrat într-un stâlp (foto)

5466
Accident Gheghie
Foto ©️ AlesdOnline

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă, pe DN1, pe raza localității Gheghie. Un autoturism a intrat într-un stâlp. O persoană este asistată medical la fața locului.

Potrivit maiorului ISU Crișana, Camelia Roșca, la fața locului au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului, cu ambulanța SMURD a subunității, precum si echipajul de Terapie Intensiva Mobilă.

Pompierii au evacuat victima care era încarcerată, însă din păcate bărbatul a decedat, medicii din cadrul echipajului TIM, declarând decesul acestuia.

Potrivit comisarului Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, apelul 112 a intrat la ora 13.01. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea în localitatea bihoreană Gheghie, dinspre Cluj, a fost implicat un singur autorurism, care a intrat în coliziune cu un stâlp electric.

Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară pe un fir, alternativ dirijat de poliţişti la ora transmiterii acestei ştiri.

Echipaje ale Poliţiei sunt la fața locului cercetează circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.