Accident mortal în Topa de Criș. Un bărbat de 38 de ani a murit

5769
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ
 

Un accident grav s-a produs duminică în Topa de Criș. Un pieton a fost lovit de o mașină și a murit.

„Duminică, 19 septembrie, la ora 04.50, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Topa de Criș, un bărbat de 27 de ani, din comuna Coștuleni, județul Iași, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Borod spre Aleșd, a accidentat un bărbat de 38 de ani, din Ponoară, județul Bihor, care circula pe partea carosabilă, pe același sens de mers”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul, a mai spus Fărcuța.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.