ACCIDENT în Gheghie: 3 autoturisme implicate (foto)

5271
ACCIDENT în Gheghie
Foto ©️ AlesdOnline
 

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens, pe DN1, în localitatea bihoreană Gheghie, în urma producerii unui accident rutier.

 

La fața locului au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului, cu ambulanța SMURD a subunității, precum și echipaje SAJ Bihor.

”Apelul 112 a intrat la ora 15.31. În accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme. Traficul rutier este dirijat în aceste momente de către polițiștii aflați la fața locului. Aceștia urmează să stabilească în urma cercetărilor cum s-a produs evenimentul rutier”, a precizat pentru, AlesdOnline, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

În imaginile surprinse la fața locului se poate observa că una dintre mașini a izbit poarta unei locuințe iar două dintre ele au ajuns în afara carosabilului.

Potrivit mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, în cele trei mașini se aflau 10 persoane, și adulți, și copii. Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate medical. Dintre acestea, trei persoane se aflau în cod verde medical, adică aveau răni ușoare, dar au refuzat transportul la spital.

 

Urmărește-ne și pe Google News