„Zilele Sportului Aleşdean – in memoriam Cătălin Mănoiu” 2018

888
 

Se dă startul întâlnirilor sportive grupate sub denumirea „Zilele Sportului Aleşdean – in memoriam Cătălin Mănoiu”, care au loc în perioada 10-16 septembrie 2018.

Vor fi competiţii sportive precum : cros-atletism, fotbal, tenis de masă, tenis cu piciorul, șah, table şi cărţi (cruce).

Inscrieirile vor avea loc la Liceul Teoretic ”Constantin Serban” si Colegiul Tehnic ”Alexandru Roman” (elevi). Informații suplimentare se pot obține la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Aleșd (C.N.I.P.T.) situat în curtea primăriei din Aleșd.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.