Vineri se opreşte apa potabilă în Tinăud!

96

SC SALUBRI SA își anunță consumatorii din TINĂUD, că se va întrerupe furnizarea cu apă potabilă azi 10.09.2021, aproximativ 2 ore, începând cu ora 10:30 am, din motive de avarii la rețeaua de apă.

 

Vor fi afectaţi toți consumatorii din Tinăud. Lucrarea va fi executată, începând cu orarul specificat, de către personalul specializat.

“Ne cerem scuze față de consumatori afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă, pentru uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimenatrea cu apă”, transmit reprezentanții Salubri Aleșd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.