Vineri e Bursa Locurilor de Munca în Aleşd

694
Bursa Locurilor de Munca în Aleşd

HR Perform Training in parteneriat cu Picoil Info Consult si in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor, organizeaza Bursa Locurilor de Munca in Alesd in cadrul proiectului “E.G.A.L.O. Nord-Vest – Egalitatea accesului la locuri de munca și ocupare în Nord-Vest” POCU/298/3/14/120747.

Evenimentul iși propune creșterea accesului pe piața muncii pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive și șomeri din Regiunea Nord-Vest, prin asigurarea unor pachete integrate de intervenții specializate pentru stimularea ocupării forței de muncă, programe de formare profesională de calitate, locuri de muncă pentru toate categoriile de persoane, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici, persoanele de etnie roma și persoanele din mediul rural.

Bursa locurilor de muncă va avea loc la Primăria Aleșd, sala de Ședințe (str. Bobâlna, nr. 3), în 18 Octombrie 2019, în intervalul orar 9:00 – 15:00.

Actiunea ofera angajatorilor participanti posibilitatea de a prezenta oferta locurilor de munca disponibile, politica de recrutare si de practica / internship/ ucenicie din cadrul societatii si de a cunoaste viitorii salariati.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.