Un sofer aleșdean cu permisul suspendat a fost prins la Topa de Cris

1702
Aleșd-Politia 1024x576.jpg
Foto caracter ilustrativ

Joi, 27 iulie a.c., la ora 16.55, pe D.N. 1, în localitatea Topa de Criș a fost depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din localitatea Aleșd, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

În aceeași zi pe drumul judeţean 108/I, în localitatea Bratca, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, a acroşat o tânără de 19 ani, din Bratca, care se deplasa pe bicicletă din sens opus şi care a virat spre stânga pentru a intra pe o stradă laterală, fără să se asigure.

În urma accidentului rutier, tânără a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, a precizat Ioana Lascu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.