Spectacol gratuit la Tinăud pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 99 de ani

1053

Sâmbătă, 28 august 2021, începând cu ora 11, în curtea Bisericii Ortodoxe Sf. Dimitrie din Tinăud, va avea loc spectacolul MateMagica, în cadrul Școlii de Vară „Lumină din lumina Ta”, organizată de Parohia Ortodoxă Tinăud în parteneriat cu Liceul Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd.

 

Spectacolul va fi prezentat de Asociația Culturală Teatrul de Copii, un spectacol educativ, in care arta se îmbina cu știința, într-un format accesibil și atractiv. Astfel, spectatorii își pot verifica sau pot să își însușească, după caz, cunoștințe elementare de matematică în cadrul unui show interactiv, din care nu lipsesc suspansul și hazul.

Spectacolul este gratuit și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 99 ani. Proiectul este finanțat prin Programul Fondul Educație pentru azi, cu sprijinul financiar PEPCO România și implementat de Fundația Comunitară Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.