Spațiu de parcare, lângă piața agroalimetară din Aleșd

1027
Spațiu de parcare, lângă piața agroalimetară din Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

Un nou spaţiu de parcare va fi amenajat în orașul Aleșd. Este vorba despre un spațiu din lateralul  Ștrandului Termal cu intrare de pe strada Ciocârliei.

 

Zona este intens circulată, mereu aglomerată, cei care vin la cumpărături în piaţă găsesc cu dificultate un loc unde să îşi lase maşina. Prin amenajarea acestui spațiu sunt asigurate încă 88 de locuri de parcare.

Lucrările au început pe 1 octombrie urmând a se finaliza pe 31 decembrie 2018 cu turnarea covorului asfaltic, in final urmând ca locurile să fie delimitate de marcaje.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.