SE DISTRIBUIE PRODUSELE ALIMENTARE ŞI DE IGIENĂ PRIN PROGRAMUL POAD BENEFICIARILOR CU HANDICAP GRAV ȘI ACCENTUAT DIN ALEȘD

759

În vederea aplicării OUG 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate – POAD, Direcţia de Asistenţă Socială Aleșd aduce la cunoştinţa cetăţenilor orașului Aleșd că, în conformitate cu Ordinul Prefectului judeţului Bihor nr. 340/30.08.2021, în perioada 01.09.2021 – 24.09.2021 se va efectua distribuirea pachetelor cu produse alimentare şi de igienă la sediul primăriei orașului Aleșd.

Ridicarea ajutoarelor alimentare distribuite sub formă de pachete de alimente, precum şi a produselor de igienă se face personal în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire a pachetului de alimente, precum şi a produselor de igienă de către destinatarii finali. Pentru beneficiarii minori, pachetele vor fi ridicate de către părinți sau reprezentanții legali ai beneficiarilor, în baza prezentării actelor de identitate atât ale minorilor cât și a celor care ridică pachetele pentru aceștia.

Fiecare beneficiar va primi câte o cutie cu produse de igienă constând în periuțe de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulți şi detergent de rufe, precum şi o cutie cu produse alimentare constând în făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve carne de vită, carne de porc, pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe şi gem de fructe dietetic.

Distribuirea produselor POAD se va face în perioada menționată între orele 09.00-12.00 la sediul primăriei orașului Aleșd.

Se va intra pe rând câte o persoană, purtând corect masca de protecţie facială şi respectând distanţarea fizică de 1,5 – 2 metri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.