Pompieri din Aleșd caută o fetiță căzută în apele Crișului Repede

5612
Pompieri din Aleșd caută o fetiță căzută în apele Crișului Repede
Foto ©️ AlesdOnline

Pompieri militari din cadrul Stației din Aleșd caută de mai bine de o oră o fetiță de șase ani, căzută în Râul Crișul Repede.

La fața locului s-au mobilizat pompieri militari, cu un echipaj de descarcerare, o autospecială SMURD și un autovehicul de intervenție cu barca pneumatică de salvare.

Evenimentul s-a produs în orașul Aleșd în zona uzinei de apă, în zona cartierului Obor. Din informațiile primite până în momentul de față, fetița a căzut accidental în timp ce se juca pe malul apei.

Update: “Apelul la 112 legat de incident a fost înregistrat la ora 14.18. În urma apelului s-au format echipe de căutare cu poliţişti, pompieri şi jandarmi. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, fetiţa a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Citeste si: Fetiţa din Aleșd care a căzut în Crişul Repede fost găsită în barajul Lugaş (video)

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.