Polițiștii au capturat 3,25 metri cubi de lemne de foc fără acte, la Peștiș

366
căruță - lemne
Foto caracter ilustrativ
 

Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii din Aleșd.

Duminică, 21 aprilie, la ora 14.30, pe D.N. 1H, în localitatea bihoreană Peştiş, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic trei bărbați de 33, 35 și 38 de ani, din Aleșd, respectiv din comuna Măgești județul Bihor, în timp ce transportau cu trei căruţe 3,25 metri cubi de lemne de foc, speciile fag, carpen şi gorun, fără a avea aviz de însoţire sau documente de provenienţă a materialului lemnos.

Materialul lemnos, în valoare totală de 509 lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aleşd, iar cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.