INVITAȚIE pentru companiile din zona Aleșdului!

1588

Vineri, 18 iunie 2021, Federația Patronilor Bihor organizează în Aleșd o întâlnire cu mediul de afaceri local.

„Scopul întâlnirii este de a ne cunoaște, de a facilita contacte între noi, companii ale mediului de afaceri bihorean, de a identifica situațiile cu care se confruntă mediul de afaceri, ce soluții se pot găsi și cum poate fi de folos Federația Patronilor Bihor în acest sens”, transmit reprezentanții FPB.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12:00 la Noblesse Pizzerie & Restaurant, strada Bobâlna nr. 39.

Invităm companiile din zona Aleșdului să participe la acest eveniment business la care vor participa și autoritățile locale.

Pentru o bună organizare, cei interesați sunt rugați să confirme participarea la eveniment trimițând un email la: federatiapatronilor@gmail.com

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.