FOTO | Incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești din Aleșd. Cauza probabilă un scurtcircuit electric

1831

Stația de pompieri Aleșd a intervenit joi în jurul orei ora 17:25 în Aleșd, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești (magazie). Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD.

Pompierii au stins rapid incendiul și au salvat 10 – 15 găini aflate în interiorul anexei. Ca urmare a acestui incendiu au ars acoperișul anexei gospodărești bunurile aflate în interiorul acesteia, cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crisana” al judeţului Bihor reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.