Festivitate de premiere pentru copiii Parohiei Tinaud!

777
 

Scoala de vară – Lumină din Lumina Ta, desfășurată in cadrul Parohiei Ortodoxe Române Tinăud, in colaborare cu Liceul Teoretic „Constantin Serban” Aleșd, a sărbătorit astăzi, alături de copii, profesori si credinciosi, momentul festiv de inchidere a  activităților și ceremonia de premiere a tuturor copiilor participanți.

Ziua a început cu slujirea Sfintei Liturghii, a continuat cu câteva cuvinte de mulțumire adresate de părintele paroh Laurențiu-Florin Brîndaș, pentru toți cei care s-au implicat in bunul mers al activităților, urmat de intervențiile doamnei Prof. Felicia Lele si a doamnei Educator Turcus Aurelia, care, la rândul lor au adus cuvinte de mulțumire și de apreciere.

Evenimentul a continuat cu premierea copiilor, cărora li s-au înmânat diplome si tablouri iar apoi și-au împărtășit cele mai frumoase amintiri, multe din ele fiind consemnate în scris, într-o carte memorială, care va fi păstrată în arhivele parohiale. 

În ceea ce îi privește pe copii, aceștia s-au arătat bucuroși pentru momentele petrecute împreună în această vacanță, dornici să se întâlnească la o altă ediție dar nostalgici încheierea iubitei vacanțe de vară. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.