Fără careu în prima zi de școală și anul acesta la Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” din Aleșd

1009
Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” din Aleșd
Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” din Aleșd

Un nou an scolar debuteaza pentru elevi luni, 13 septembrie. La liceele din oras pregatirile pentru startul in conditii optime a cursurilor sunt in plina desfasurare.

La Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” deschiderea noului an școlar se va organiza și de această dată fără festivități.

În condițiile actuale, nu dorim să creem aglomerări de persoane care nu sunt neapărat necesare. În incinta fiecărei școli vor avea acces numai elevii. Considerăm că este foarte important, după experiența anului școlar trecut, să evităm desfășurarea activității didactice online. Pentru aceasta trebuie să avem cu toții, profesori, elevi, părinți, un comportament preventiv. Învățătorii și diriginții se vor întâlni cu părinții în cadrul unor ședințe pe clase, în perioada imediat următoare„, a precizat pentru AlesdOnline, prof. Antonescu Liliana, director al unității de învățământ.

Programul pentru învățământul primar va începe la ora 9:00, astfel:

 – Elevii din clasele I, II, III, IV vor începe activitatea cu învățătoarele direct în sala de clasă, fără a staționa în curtea școlii.

– Elevii din clasele pregătitoare vor avea acces pe intrarea secundară, de lângă terenul de sport. Ei vor fi întâmpinați de către învățători pe platoul de lângă clădire, după care se vor deplasa în sălile de clasă împreună.

​Activitățile din această zi, la învățământul primar, se vor desfășura între orele 9:00 – 10:00.

Programul pentru învățământul gimnazial și liceal va începe la ora 8:30, astfel:

– Elevii claselor a V-a și a IX-a vor avea acces pe poarta de lângă sala de sport și vor fi întâmpinați în curtea școlii de diriginți, după care se vor deplasa în sălile de clasă.

– Elevii din celelalte clase vor avea acces pe poarta principală și se vor deplasa spre sălile de clasă corespunzătoare.

Conducerea Liceului Teoretic ”Constantin Șerban”urează pe această cale tuturor un an școlar cu sănătate și multe realizări!, a mai spus prof. Antonescu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.