0.3 C
Aleşd
miercuri, 29 noiembrie 2023
 

Eveniment la Liceul Teoretic “Constantin Șerban” din Aleșd: Dezbatere pe tema bullying-ului

Săptămâna aceasta, Liceul Teoretic “Constantin Șerban” din Aleșd, prin consilierul școlar, Laura Kelemen, a găzduit două evenimente educaționale pe tema bullying-ului.

Unul a fost adresat elevilor de gimnaziu și de liceu, cu care s-au dezbătut efectele și pericolele cyberbullying-ului.

- Publicitate -

Al doilea eveniment a luat forma unui seminar adresat profesorilor de la ambele licee aleșdene, dar și de la școlile din localitățile învecinate.

Seminarul cu titlul “Impactul psihologic al (cyber) bullying-ului și hărțuire asupra tinerilor” a fost organizat în cadrul proiectului “Sprijin educațional comunitar” al Centrului de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP) Oradea prin coordonatorul său, Flaviu Porojan și susținut de Fundația Șinca, prin președintele George Șinca și psihologul Alexandra Tiodar.

Ceea ce a trezit și menținut interesul audienței a fost actualitatea temelor puse în discuție, dar și apdatarea limbajului la nivelul de vârstă și preocupările fiecărei categorii: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, profesori. Expunerea a fost presărată cu exemple concrete, date statistice reale și “teme de casă” la care să medităm cu toții înainte de a lua hotărâri. Mulțumiri, George Șinca, mulțumiri, CREFOP, așteptăm viitoare colaborări”, a transmis consilierul școlar, Laura Kelemen.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,418FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,510AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI