Dinozaurul Dino vine la Aleșd!

2031
Dinozaurul Dino

Asociația Orion-Choose to be a Star, în parteneriat cu Teatrul Regina Maria Oradea și Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Aleșd, cu sprijinul magazinului Select Shop și a Florăriei Art Flowers by Mireille organizează la sediul asociației, sâmbătă, 31 iulie 2021, începând cu ora 16, evenimentul caritabil „Faci bine, îți faci bine!”.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea de rechizite și toate cele necesare unui număr de 10 copii care vor începe școala în septembrie.

„Pe lângă actul de caritate dorim să aducem bucurie tuturor copiilor din Aleșd care vor avea ocazia să îl întâlnească pe Dino, celebrul dinozaur realizat printr-un proiect al Teatrului Regina Maria din Oradea. Mulțumim tuturor celor care ne susțin activitatea și vă așteptăm să dovedim încă o dată că împreună putem așeza zâmbete și pe chipurile celor mai puțin norocoși decât noi!”, a precizat pentru AlesdOnline, Alina Buzle, președinta Asociației Orion Choose to Be a Star.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.