Copaci căzuţi pe carosabil în Pădurea Neagră

828
Drumul blocat copaci
Foto arhiva

În intervalul 13 octombrie, ora 18.40 – 14 octombrie, ora 02.35, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate la nivelul județului.

Astfel, în urma solicitărilor primite prin Sistemul Unic 112, pompierii Gărzii 1 Mai au acționat pe strada Victoriei din Sânmartin, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit pe raza localității Pădurea Neagră pentru înlăturarea a doi copaci care blocau un sens de mers al DJ 108H, iar pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita au acționat în localitatea Păgaia, comuna Boianu Mare pentru îndepărtarea unui arbore de pe carosabil.

De asemenea, în jurul orei 23.00, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au înlăturat un copac doborât de vântul puternic pe un autoturism parcat pe strada Meșteșugarilor din municipiu, iar miercuri, 14 octombrie, între orele 02.10 – 02.35, pompierii Detașamentului Marghita au degajat un arbore prăbușit pe carosabil, în localitatea Cohani, comuna Abram.

Totodată, un copac a căzut pe şosea, între Budureasa şi Stâna de Vale, iar un echipaj mixt format dintr-un poliţist şi un jandarm, aflat în patrulare, l-a observat şi l-a degajat de pe carosabil. „În mai puțin de 40 de minute cei doi colegi au reușit să deblocheze drumul care leagă stațiunea Stâna de Vale de celelalte localități”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Copac căzut pe carosabil între Budureasa și Stâna de Vale Astăzi, 14 octombrie, în jurul ore 03:30 echipajul…

Publicată de Jandarmeria Bihor pe Marţi, 13 octombrie 2020
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.