Cipleu Sorin Leontin, candidatul PSD la Primăria Aleșd

2263
Cipleu Sorin Leontin
Cipleu Sorin Leontin

Miercuri, 29.01.2020, s-a desfășurat Conferința organizației teritoriale a PSD Aleșd, în cadrul căreia au fost aleși președintele și membrii biroului de conducere. Au fost desemnați totodată delegații organizației locale la lucrările Conferinței județene a PSD Bihor, programată pentru data de 08.02.2020.

În urma alegerilor din organizația PSD Aleșd, președinte a fost investit domnul Cipleu Sorin Leontin, șeful Ocolului Silvic Aleșd, acesta fiind nominalizat și candidat pentru funcția de primar al orașului Aleșd la alegerile locale care vor avea loc în acest an.

„Ne dorim ca în anul 2020 echipa PSD Aleșd să câștige alegerile locale și să asigure în administrația locală un salt calitativ în beneficiul cetățenilor orașului nostru. Avem și construim permanent o echipă care își dorește și poate aduce o schimbare de mentalitate și soluții administrative care să vină în întâmpinarea așteptărilor și solicitărilor concetățenilor noștri. Am încredere în colegii mei și în electoratul aleșdean și cred că, împreună cu reprezentanții celorlalte partide politice, putem realiza pentru Aleșd o dezvoltare demnă de un centru urban al secolului XXI.”, a precizat pentru AlesdOnline, Cipleu Sorin Leontin.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.