Avertizare meteo imediată: Cod galben în Aleșd!

583
Foto © Bejan Nicoleta Laura
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, o avertizare meteo imediată pentru fenomene meteo periculoase, în Bihor.

Potrivit ANM pana la ora 1:00 cel puţin, se vor înregistra averse ce vor cumula local 20-25 l/mp. Localitățile vizate sunt: Marghita, Săcueni, Aleșd, Valea lui Mihai, Popești, Diosig, Brusturi, Tăuteu, Șimian, Sălard, Aștileu, Curtuișeni, Balc, Chișlaz, Derna, Sârbi, Abram, Sălacea, Lugașu de Jos, Țețchea, Tarcea, Abrămuț, Cherechiu, Ciuhoi, Buduslău, Spinuș, Șinteu, Viișoara;

Se vor semnala : averse ce vor cumula local 20-25 l/mp, descărcări electrice. Fenomene asociate : intensificări de scurtă durată ale vântului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.