-2.8 C
Aleşd
joi, 9 februarie 2023
AcasăLocalAlesd50 de pietoni sancționați pentru traversări neregulamentare într-o singură zi

50 de pietoni sancționați pentru traversări neregulamentare într-o singură zi

Miercuri, 17 aprilie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

- Publicitate -

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 157 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 55.195 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare, au fost constatate trei infracțiuni și șase tamponări.

50 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 14 conducători auto au fost sancționați pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, trei sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 47 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI