A sustras o borsetă cu bani, dar a fost prins de polițiștii din Aleșd

1307

Joi, 1 septembrie, la ora 11.40, polițiștii din Aleșd au fost sesizați de un bărbat de 69 de ani, din Şinteu, județul Bihor, că în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din Aleșd, persoane necunoscute i-au sustras o borsetă cu 170 lei, pe care o lăsase din neatenție pe un raft.

 

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale împreună cu polițiștii de ordine publică din Aleșd au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 51 de ani, din Aleșd.
Polițiștii au recuperat de la cel în cauză cei 170 lei sustrași.
Cercetările în cauză continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 51 de ani.

In aceeași zi  pe drumul județean 767, în comuna Vârciorog, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din Dobreşti, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,17 metri cubi de lemne de foc, speciile fag şi carpen, fără a avea aviz de însoţire a transportului de material lemnos.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevedrilor Legii nr.171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 364 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.