Serviciile Google nu mai pot fi accesate

701
 
Gigantul tehnologic Google are probleme de natură tehnică, la această oră, iar multe dintre serviciile sale nu mai pot fi accesate.

Astfel, serviciile Google în ”cloud”, precum Drive sau Keep nu putea fi accesate, luni, în jurul orei 14:30, ora României.

De asemenea, și YouTube a ”picat”, iar pe pagina principală era afișat mesajul ”something went wrong” (”ceva nu a mers bine”, n. red.).

Serviciul Google de mail, Gmail, este și acesta nefuncțional.

Google Classroom, serviciul dedicat elevilor și profesorilor pentru cursuri online, nu mai poate fi accesat.

Mai mulţi utilizatori susţin că nu doar aceste două platforme au probleme ci că sunt inactive toate serviciile Google.

Conform DownDetector.com, problemele au început și jurul orei 12:00 GMT și afectează utilizatori din întreaga lume. Dintre cei ce anunță că au probleme, 54% spun că nu pot accesa YouTube, 42% că nu pot urmări videouri și 3% că nu se pot loga. La Gmail, 75% nu se pot loga, 15% spun că nu pot accesa siteul și 8% că nu primesc messaje.

Downdetector, aplicația care înregistrează raportările utilizatorilor din toată lumea are ea însăși problme.

Deocamdată nu se știe ce a provocat această cădere masivă a serverelor Google.

Știre în curs de actualizare ...

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.