Peste 9.200 de carnete de muncă zac neridicate la I.T.M. Bihor

230

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor deţine în arhivă 9300 de carnete de muncă, neridicate de agenţii economici, în vederea distribuirii foştilor si actualilor salariaţi.

 

ITM Bihor îi invită pe titularii carnetelor de muncă să ridice documentul amintit cât mai repede posibil.
Carnetul de muncă, completat până la data de 31 decembrie 2010 este un document foarte important, deoarece atestă activitatea desfăşurată de salariat în domeniul privat, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă până la sfârşitul lui 2010.
Prezentarea în original este obligatorie la casele judeţene de pensii, la agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, în vederea obţinerii drepturilor care se cuvin salariaţilor, urmare a pensionării, stabilirii indemnizaţiei de şomaj.

Dinicu Braghină

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.