Meteorologii, avertizează fenomenele extreme, inclusiv tornadele, se vor accentua!

408

Vom avea fenomene extreme, inclusiv tornade poate chiar mai violente ca pana acum, spune Ion Sandu, directorul ANM pentru ziaruldeiaşi.ro.

 

„In partea de nord, centru si vest a tarii, fenomene meteorologice cu vijelii, furtuni, cu sute de avertizari, chiar daca in iulie si august in sud era seceta, acolo erau furtuni violente, asa va fi si in continuare”, a mai spus acesta.

Urmeaza doua luni de seceta in sud si est, un noiembrie ceva mai ploios in toata tara si o luna decembrie cu temperaturi prea ridicate.

Ion Sandu directorul ANM: „Din pacate, va urma o luna octombrie secetoasa, in luna noiembrie temperatura medie este mai mare in partea de sud.In luna decembrie, va fi putin mai cald si din pacate nu putem spune cand va ploua si cand precipitațiile vor fi sub forma de zapada.”
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.