Medalii de aur, argint şi bronz pentru pompierii militari bihoreni

163

Pompierii militari bihoreni au obţinut o medalie de aur, trei de argint şi trei de bronz  la diferite probe sportive, în cadrul „Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” – etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

 

La competiţie, care s-a desfăşurat în municipiul  Piatra Neamţ,  în perioada     18 – 20 mai a.c., au participat  sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de patru subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant şef Carţiş Daniel, plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier Lipai Bogdan şi sergent major Mălăieş Adrian.
La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe diferite trepte ale podiumului la mai multe probe sportive.
Astfel, la Atletism, proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între       35 – 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier Lipai Bogdan, care a obţinut şi Locul II la proba “100 metri”.
Tot la “Săritura în lungime”, la categoria peste 45 ani, Locul II i-a revenit plutonierului adjutant şef Carţiş Daniel, iar la proba ” 1500 metri”, plutonier adjutant Nagy Robert şi sergent major Mălăieş Adrian au obţinut locul III, la categoriile între 35 – 45 ani, respectiv sub 35 de ani .
La Cros, 6000 metri, Locul II i-a revenit sergentului major Mălăieş Adrian, iar la 4000 metri, plutonierul adjutant Nagy Robert s-a clasat pe Locul III.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.