Funcționarii publici și personalul contractual din primarii în grevă, astăzi, timp de două ore

222

Angajaţii din administraţia publică locală sunt nemulţumiţi, de salariile mici pe care le au, mulţi dintre ei câştigă sub 1.500 lei pe lună.

 

 

Pe parcursul acestui an, nu au beneficiat de nici o creştere salarială, spun că e doar primul pas spre greva generală intrând în grevă timp de două ore astăzi.

Potrivit primarului orașului Aleşd Ioan Todoca:  „personalul din administrația publică locală nu intra in grevă, programul de lucru nefiind afectat”.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.