Conducea sub influența băuturilor alcoolice

585

Vineri, 27 mai , polițiștii din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Măgești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație  alcoolică de 1,42 mg /l alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei deasemenea a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Deasemenea, vineri 27 mai pe D.J. 764/D, în lcalitatea bihoreană Bratca, polițiștii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din comuna Sîg, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.